Referentie toevoegen

Referenties

Hieronder leest u de ervaringen van mensen die in het verleden al succesvol een project hebben laten afronden door mij. Wilt u een referentie toevoegen mag dat natuurlijk altijd!

Lucas en Tamara van de Wakker

Maarten Rövekamp heeft bij ons een prachtige badkamer gerealiseerd volgens het ontwerp van Arjen Pitlo van de Bouwhof. Het eindresultaat is dankzij Maarten geweldig geworden! Wij hebben gemerkt dat Maarten als geen ander het talent heeft om een klantwens ook daadwerkelijk in de praktijk te realiseren. Hij denkt mee in het hele proces en levert een zeer positieve input gaandeweg het hele bouwtraject verloopt met steeds weer nieuwe ideeën en verbeteringen. Daarbuiten hebben wij Maarten leren kennen als een harde werker met een zeer positieve instelling en met erg veel humor (iets wat hele proces alleen maar gunstig beïnvloedt). Maarten kijkt niet op een uurtje meer en kan zich uitstekend aan zijn planning houden. Kortom: als u een badkamer wilt laten bouwen, vergeet alles en neem contact op met Maarten! Maarten: enorm bedankt! Lucas en Tamara van de Wakker

Fam. W. Pronk

Afgelopen najaar heeft Maarten Rövekamp onze badkamer verbouwd, Woorden die bij ons opkomen als we terugdenken aan de samenwerking met Maarten zijn "Vertrouwen, Vakwerk, Luisteren, Precisie, Passie, Kwaliteit". Vanaf de eerste tot de laatste dag heeft hij naar onze tevredenheid "de klus geklaard"! Hij onderscheidt zich o.a. door mee te denken en adviezen te geven waar je iets aan hebt. Hij heeft onze badkamer zo precies en mooi afgewerkt alsof het zijn eigen badkamer was. Na ongeveer zes weken konden wij gaan genieten van onze mooie badkamer en dat doen we nog steeds.

Maartje de Kok- Badkamer Zoetermeer maart 2014

Met een niet meer functionerende badkamer en uitbreiding van ons gezin waren we toe aan een complete badkamerverbouwing. Maarten Rövekamp kwam op ons pad en heeft ons geadviseerd over de mogelijkheden. Maarten is een echte vakman en heeft goed werk afgeleverd. Met de vergroting van de badkamer hebben we nu de luxe van een zeer ruime inloopdouche, vloerverwarming, legkast in een nis, wastafel, WC; alles erop en eraan. Ook – wanneer er onverhoopt wijzigingen zijn – past Maarten met zorg en aandacht de uitvoering aan. Maarten is een fijne, rustige en ook netjes werkende man om in huis te hebben. Met 4 kinderen thuis hebben wij weinig hinder van de verbouwing ondervonden. Wij kijken met veel plezier op de verbouwingstijd terug en genieten elke dag van het resultaat.