Over mij

Na jarenlang bij een gerenommeerd bedrijf in Zoetermeer badkamers te hebben gerealiseerd heb ik in januari 2008 de stap genomen om als eigen bedrijf verder te gaan

Sinds 2008 heb ik al vele badkamers in Zoetermeer en omgeving ge- en verbouwd tot alle tevredenheid van mijn klanten. Mijn kracht ligt in het feit dat ik meedenk met u als klant. Door de jarenlange ervaring kan ik u goed adviseren en wijzen op dingen waar u misschien zelf niet aan heeft gedacht.

Omdat geen enkele verbouwing hetzelfde is en het voor u en voor mij geen avontuur moet worden zult u begrijpen dat ik geen offerte kan maken zonder de betreffende ruimte te hebben gezien. Samen met u zit ik aan tafel om alle mogelijkheden te bespreken. Naar aanleiding daarvan krijgt u van mij een op maat gemaakte offerte. De offerte bestaat uit een totale aanneemsom waardoor u achteraf niet voor onverwachte kosten komt te staan. Tevens stuur ik ook altijd een specificatie van de werkzaamheden mee. Dan weet u precies wat er gedaan wordt voor het aangenomen bedrag.

Een verbouwing kost geld, dus daar denkt u goed over na. Ik geef u dan ook alle ruimte om de vrijblijvende offerte thuis op uw gemak te bespreken met derden en er in alle rust over na te denken.

Mijn klantenkring bestaat uit particulieren. Zowel nieuwbouw als bestaande bouw zijn voor mij bekend werkterrein.


Kwaliteit gaat bij mij vóór kwantiteit.